Spil for dig der er begynder

 

 

 

Vi spiller en runde på 9-hulsbanen hver onsdag. Tilmelding er ikke nødvendigt, du møder bare op!

Vi mødes kl. 17 ved øvebanen, og vi starter spillet senest kl. 17.30.  Mød gerne i så god tid, at du kan nå at varme lidt op ved at slå en spand bolde ud på øvebanen (driving range).

Inden vi spiller, er der nogle praktiske ting, der skal ordnes:

  • Du skal have udleveret en golfbag med det nødvendige udstyr: Køller, bolde, tees, pitchfork og markeringsmærke. Se mere under Udstyr. Har du selv det nødvendige golfudstyr, spiller du naturligvis med det.
  • Du skal udfylde et scorekort, og det hjælper vi dig selvfølgelig med. Scorekortet henter du på hylden udenfor sekretariatet. Her kan du også vælge at udskrive et udfyldt scoreskort på den opstillede computer.
  • Scorekortet afleverer du til den hjælper, der den dag står for holdinddelingen.
  • Inden vi starter, skal du og de andre hold inddeles. Det sker ved tilfældig lodtrækning blandt scorekortene. Det sikrer, at du kommer til at spille med forskellige spillere hver gang, så I alle fohåbentligt lærer hinanden at kende.

Hvert hold ledsages af en erfaren golfspiller, som hjælper med golfreglerne og de mange praktiske problemer, der kan opstå undervejs.

Efter spillet samles vi i klubhuset. Det er vigtigt, at du afser tid til at være med, for her kan vi, udover at få noget at drikke og spise, få bearbejdet rundens oplevelser, diskutere regler eller hvad der nu er behov for – alt sammen i et hyggeligt samvær i Kolding Golf Clubs dejlige rammer.

Vi vil efter et par spilledage indlægge en lille turnering. Det koster 20 kr. at være med, og det er ganske frivilligt. Pengene går til præmier til dem, der på dagen har brugt færrest slag.

Velkommen som medlem i Kolding Golf Club. Vi glæder os til at spille med dig!