Kære Begynder

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kolding Golf Club, som vil gøre alt for at du fra starten vil føle dig velkommen. Når du køber et prøvemedlemsskab hos os, sørger vi for, at du lærer alle golfspillets forskellige facetter at kende. På den måde bliver du snart et velintegreret medlem af golfklubben. Klubben råder over en 18-hulsbane og en 9-huls bane, som er den du i starten skal spille på.

 

Corona tilbud:
Prøvemedlem for KUN kr. 1.000,- for resten 2020 inkl. DGU-kort

Spar kr. 995,- på prøvemedlemskab i Kolding Golf Club.

Tilbuddet gælder kun nye golfspillere og inkluderer en ugentlig træning, spil på 9-hulsbanen og adgang til alle træningsfaciliteterne i Kolding Golf Club. DGU kort får du ved bestået regelprøve og når du har spillet dig ned i handicap 54.

Se mere omkring forløbet nedenfor og få et sneak-peak af golflivet i videoen til højre.

Online indmeldelsesblanket finder du her.

Vi glæder os til at tage imod jer i KGC.

Video: Frank Cilius / cilius.com

Prøvemedlemskab og begynderforløb

I Kolding Golf Club har vi tilrettelagt et begynderforløb, hvor du lærer alle golfspillets forskellige facetter at kende. På den måde bliver du hurtigt et velintegreret medlem af vores golfklub. Som prøvemedlem i Kolding Golf Club kan du for bare kr. 1.000,- være prøvemedlem i resten af  2020 – tilmelding skal ske inden udgangen af august for at kunne nå at få træning, da denne slutter ultimo september.

Du vil flere gange om ugen få gratis træning af klubbens trænere, der i golfens verden kaldes pro’er. Her vil du lære kunsten at ramme den lille hvide bold. Det foregår uden for normal arbejdstid. De præcise træningstider ses til højre. Du skal huske at tilmelde dig træningen, da der er begrænsede pladser, men det skal vi nok hjælpe dig med.

Du får adgang til begyndertræning under hele din prøveperiode, der gælder i hele 2020. Hvis du efter det første år endnu ikke har nået et bestemt spilleniveau (handicap 36), der giver dig adgang til langt de fleste golfbaner, vil du fortsat kunne deltage i træningen – også når du er færdig som prøvemedlem og er blevet fuldgyldigt medlem af Kolding Golf Club

Du vil også komme lidt på skolebænken for at lære om golfreglerne for at erhverve det grønne kort eller som nogle ynder at kalde det – Golfkørekortet. Begynderudvalget vil fortælle dig mere om denne del, når du melder dig ind.

Når du kommer ned i handicap 54 og har gennemført diverse kurser, så bliver du 9-hulsmedlem af Kolding Golf Club, og får et DGU-kort (medlemskab af Dansk Golf Union) som bevis herpå. Det giver dig adgang til spil på andre baner mod betaling af greenfee.
Du skal blot henvende dig til sekretariatet i klubben, så skal vi nok sørge for resten.

Velkommen til Kolding Golf Club

Træningstider og Facebook

Der er mulighed for begyndertræning i Kolding Golf Club. Begyndertræningen er tilgængelig og gratis for alle KGC’ere med et handicap over 36. Der er plads til 10 mand pr. hold og tilmelding er påkrævet. Du tilmelder dig begyndertræning her. Du må deltage én gang om ugen, da der er mange om pladserne.

Begyndertræningen løber fra primo april og frem til og med uge 41.

Er du begynder (eller har over hcp. 36) i KGC kan du med fordel melde dig ind i Facebook gruppen Kolding Golf Club begynderafdeling her.

KGC har de bedste baner

Bliv medlem

Du tilmelder dig et prøvemedlemskab ved at udfylde online formularen eller ved at henvende dig personligt til sekretariatet på tlf. 51 52 22 99 eller mail kgc@kgc.dk.

Et prøvemedlemskab for Resten af  2020 koster KUN kr. 1.000,-

Hvis du vælger at blive fuldgyldigt medlem inden 1. juli 2020 for at få adgang til 18-hulsbanen vil vi trække de kr. 1.000,- fra. Se nedenstående skema for yderligere information omkring opgraderingssatserne.

Prøvemedlemskabet bliver således gratis!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet.

 

Pris for opgradering af medlemskab fra prøvemedlemskab til senior (18-hulsbanen) i 2020
  Pris    
April – juni  kr.  6.000,- (7.000 – 1.000 = 6.000) for resten af 2020
Juli  kr.  3.000,- (7.000/2 – 1.000/2 = 3.500 – 500 = 3.000 for resten af 2020
August (1.-31. )  kr.  2.500,-   for resten af 2020
September (1. – 30. )  kr.  2.000,-   for resten af 2020
Oktober (1.-31)  kr.  1.000,- Eller betal for hele 2021, og få resten af 2020 gratis
November (1.-30.)  kr.     500,-
December  kr.     500,-

Spil på banen og regelprøven

Som prøvemedlem i Kolding Golf Club har du fri adgang til 9-hulsbanen på egen hånd eller sammen med de andre kaniner.

Hver onsdag kl. 17.30 i hele prøveperioden kan du deltage i Kaninmatch.

Vi mødes kl. 17.00, hvor de fremmødte inddeles i hold, og hvert hold får tildelt en såkaldt kaninhjælper – en øvet golfer, der guider jer – så alle får en god og lærerig oplevelse ud af det. Efterfølgende samles alle til hyggeligt samvær på terrassen eller i klubhuset til en lille præmieoverrækkelse og en snak omkring dagens runde.

Som prøvemedlem kan du spille alle de runder du har lyst til på vores 9-hulsbane samt benytte samtlige af vore træningsfaciliteter. Vi stiller også gerne udstyr til rådighed i prøveperioden, såfremt du har behov for dette.18-hulsbanen får du adgang til ved særlige arrangementer, eller ved at melde dig fuldgyldigt ind, når du er kommet ned i handicap 54.

Regelprøven skal ligeledes bestås for at kunne blive frigivet til 18-hulsbanen. Denne finder du her.
I velkomstmailen fra begynderudvalget er der yderligere instruktioner omkring, hvordan man kommer igennem regelprøven.

KGC har de bedste baner

Lån af udstyr

Særligt Corona-hensyn: Det golfsæt du låner første gang du er til undervisning eller er ude og spille skal du tage med hjem og medbringe næste gang du kommer. Dette for at vi er sikre på, at golfsættene ikke bliver berørt af flere personer. 

Som ny behøver du ikke tænke på at købe golfudstyr, da vi stiller det gratis til rådighed i hele prøveforløbet. Golfbag’en vil altid være udstyret med jern og køller, men husk altid at tjekke bag’en for bolde, tees og pitchfork inden du går ud på 9-hulsbanen. De gule bolde på Driving Range er KUN til Driving Range og må derfor ikke medbringes på 9-hulsbanen. Mangler der bolde i den bag, som du får fat i, så er der ofte bolde i en af de andre bags. Vil du være sikker på altid at have bolde og tees, så medbring dine egne.

Du har fuld adgang til alle klubbens træningsfaciliteter med gratis bolde på Driving Range i hele din prøveperiode.Vil du øve puts eller indspil skal du enten medbringe dine egne eller finde nogle i den lånte golfbag.

Ønsker du efterfølgende at købe et sæt anbefaler vi, at du tager fat i vores dygtige trænerteam, der kan hjælpe dig og guide dig igennem et vellykket køb.