KGC Masters sponsored by Autocentralen blev et nordjysk opgør mellem Malthe Tandrup Laustsen fra Brønderslev Golfklub og Hamish William Brown fra Aalborg Golf Klub. Malthe lagde sig i spidsen i første runde med en fantastisk runde i -8 foran Hamish i – 5. Efter 2. runde førte Malthe med kun 1 slag i -9 foran Hamish i -8, så der var lagt op til en spændende 3. runde, hvilket også blev tilfældet. Efter en eagle på hul 10 lagde Hamish sig i spidsen og selv om Malthe prøvede at kæmpe sig tilbage lykkedes det ikke, og Hamish vand i -10 foran Malthe i -9 efter en meget spændende afslutning.

Banen stod knivskarp og greenkeeperne havde arbejdet nat og dag for at skabe den perfekte ramme for turneringen og flere af spillerne udtalte, at det var de bedste greens de nogensinde havde spillet på i Danmark.

Arrangørerne fik en del udfordringer, da 1. start måtte udsættes med 2½ timer pga. tåge, hvilket desværre betød, at ikke alle spillere fik færdiggjort deres 2. runde om lørdagen, som så måtte spilles færdig søndag før man kunne starte på 3. runde.

Lørdagen var også præget af en lidt anderledes form for forsinkelse – nemlig tyrekalve på banen. Flere gange i løbet af lørdagen løb tyrekalve ind på 14. fairway, da græsset her var grønnere end på deres egen mark. Hele 5 gange i løbet af dagen måtte turneringsleder og dommere tilkaldes for at få gennet køerne væk.

På trods af køer og tåge formåede hele to spillere at lave hole in one på 2. runde af KGC Masters sponsored by Autocentralen. Det var Kasper Lind Rørbæk fra Trehøje Golfklub som holede på hul 4 og Kristopher Robert Nissen fra Odense Eventyr Golf som holede på hul 17.

Seneste nyheder