På årets sidste officielle sommerdag afholdt vi klubmesterskabet i strålende solskin. I år var det et nyt koncept, hvor mesterskabet blev afviklet over kun én dag og blev afsluttet med en fest om aftenen. Dette betød, at der blev spillet hhv. 1 og 2 runder i de forskellige rækker. Der var delte meninger om dette og dette skal selvfølgelig evalueres.

Der var i alt 58 spillere og desværre kunne kun to af damerækkerne gennemføres.

Der var spænding i mange rækker og allerede tidligt fik vi det første omspil, da både Vivi Krogh og Margit Rahbech lå i +17 i senior damerækken. Efter 3 hullers omspil trak Vivi det korteste strå og kunne kåres som klubmester. I veteran damerækken vandt sidste års vinder i seniorrækken Marianne Nielsen sit første mesterskab i veteran klassen i +20 foran Mona Hansen i +22. I veteran herrerækken vandt Jørgen Kjer i +15 foran Elis Kastrup i +19.

I ovennævnte rækker blev mesterskabet afgjort over 1 runde mens resten af rækkerne blev afgjort over 2 runder. I drengerækken var der spænding til det sidste men Christoffer Jensen havde de bedste nerver og vandt i +24 foran Laurids Pilgaard i +25. I senior herrerækken vandt Finn Andersen i suveræn stil i +8 foran Martin Hald i +19. I mid-age herrerækken så det længe ud til, at vi skulle have en ny klubmester, da Gert Meeske efter første runde var 6 slag efter Dani Laursen, men erfaring kan være guld værd og efter en 2. runde i 74 vandt Gert sit 4. mesterskab i træk i mid-age i +17 foran Dani i +23. Dette var Gert’s 21. mesterskab i alt, men som han udtalte sidste år: ”det kan man da ikke blive træt af”. I herre rækken var der spænding til det sidste. Efter første runde lå sidste års klubmester David Samuelsen og Mathias Bærholm lige i -2 og de lå stadig tæt til der manglede 4 huller. Her trak David fra og genvandt sit mesterskab i -3 foran Mathias i +2.

Der var også præmier til de bedste netto scores og her blev vinderne: Vibeke Nielsen (veteran damer), Vivi Krogh (senior damer), Christoffer Jensen (drenge), David Samuelsen (herrer), Søren Krogh Hansen (mid-age herrer), Finn Andersen (senior herrer), Jens Chr. Andersen (veteran herrer).

Klubmesterskabet i hulspil blev i år afviklet som en løbende turnering hen over sæsonen med finalen afviklet senest dagen før klubmesterskabet i slagspil. Derfor fejrede vi også klubmestrene i hulspil. I herre elite rækken vandt Jakob Bryld Nissen 4/2 over David Samuelsen og i sub-elite rækken for herrer vandt Dani Laursen 3/2 over Jens Munk. Der blev ikke spillet nogle damerækker.

Seneste nyheder

[rpwe thumb="true" limit="3" readmore="true" post_type="post" readmore_text="Læs mere" excerpt="true" length="150" thumb="true" thumb_height="210" thumb_width="438"]