​Tre af vores lokale drenge har de forgangne tre dage spillet Berlin Juniors International 2019. to af dem er en del af vores elitetrup i Kolding Golf Club nemlig Magnus Pilgaard og Mathias Bærholm og tredjemanden Viktor Stinger Olesen hjælper på vores kvalifikationshold, som reserve og arbejder i GolfExperten i sin fritid. Mathias og Magnus tog afsted med nogle gode runder i benene på hjemmebanen i Kolding, der er ved at blive gjort i knivskarp stand til den kommende KGC Masters sponsored by Autocentralen.

Da Viktor Stinger Olesen tidligere i år blev student, kom de to kammerater Magnus og Mathias med en helt særlig gave – deltagelse i Berlin Juniors International 2019 fra d. 12.-15. august. Derfor tog de tre venner afsted på drengetur i mandags og turen var sat mod Berlin. Turen udviklede sig til en sejr, en andenplads og en god oplevelse til en stor international juniorturnering.

Efter første runde tirsdag d. 12. august førte Magnus turneringen med en runde i par (72) på den 6600 meter lange Golfpark Schloss Wilkendorf, Sandy Lyle Golf Course. Mathias gik +5 og Viktor +12, så det var en glad 18-årig Magnus, der gik i seng tirsdag aften. Onsdag var det 19-årige Mathias’ tur til at gå den laveste runde i -1 (71), hvorimod Magnus måtte indkassere +3 (75). 75 slag var dog lige præcis nok til fortsat at have føringen og efter en snak med træner Kenneth Bendix Hansen onsdag aften gik Magnus og Mathias i seng med sommerfugle i maven og spændte på at gå i førerbold sammen dagen efter. ”Vi var begge ret nervøse i dag, men vi nød at spille i førerbold sammen. Det var fedt og rart at vi havde hinanden”, siger de to drenge.

Det var svære betingelser derude alle tre dage, men jeg forsøgte at holde hovedet koldt hele vejen igennem. Mathias var en kæmpe hjælp for mig i sidste runde. Uden hans opbakning havde det været svært at bevare fokus”, siger Magnus efter sidste runde, hvor han med en runde i par (72) kunne hæve pokalen og kalde sig vinder af Berlin Juniors International 2019. Selvom Mathias ærgrer sig over, at to huller kostede ham muligheden for at presse Magnus, så er Mathias en ægte klub- og holdkammerat, der udtaler ”Jeg tager hatten af for den måde han (red. Magnus) håndterede presset på. Han puttede rigtig stærkt i dag og det var fedt at se!”.

Magnus vinder med hele 4 slag ned til Mathias, der endte på 2. pladsen med en finalerunde i +3 (75). Viktor Stinger Olesen sluttede i den tunge ende af feltet, men har haft en fed oplevelse sammen med hans to gode kammerater.

For Kolding Golf Club og træner Kenneth Bendix Hansen er det fedt at se to af vores spillere være i så god form op til den kommende altafgørende divisionsweekend.

Stort tillykke fra Kolding Golf Club til begge drenge, men især til Magnus Pilgaard med sejren.

I kan se hele leaderboardet her.

Seneste nyheder