En begivenhedsrig generalforsamling mandag aften d. 25. feb. er godt overstået. Der blev valgt 4 nye bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter og vi fik selvfølgelig kåret Årets KGC’ere 2018.

Med to vedtægtsændringer betyder det, at der fremover skal være 7 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter.

Bestyrelsen består i 2019 af:
Bestyrelsesformand Jens Christian Andersen
Næstformand Niels Antonsen
Kasserer Erik N. Graversen
Michael Hjort
Michael Pedersen
Lasse Krogh
Jakob Bryld Nissen

Suppleanter
Martin B Ovesen
Kurt Hansen

Vi takker afgående formand Bo Jensen, afgående næstformand Ruth Jacobsen og bestyrelsesmedlem Mette Pilgaard for deres store arbejde i bestyrelsen.

Den ærefulde titel, som de frivillige ildsjæle i KGC kan vinde, gik i går til Blomsterpigerne, der sørger for at bede og krukker rundt om og i klubhuset holdes pæne og ukrudtsfrie. De 4 damer knokler hele året, for at vores klub tager sig pænt ud til medlemmer og gæster. De 4 damer er Karen Lauridsen (tv), Grethe Gydesen, Hanne Halkjær (th) og Mona Roskjær. Grethe og Mona kunne desværre ikke være tilstede i går. I 2019 kommer Bodil Spanggaard med på holdet. Giv dem et klap på skulderen og et tillykke herunder. TAK for al jeres hjælp.

Tak til Henning B. Schmidt for jobbet som dirigent og tak til alle jer medlemmer, der deltog.

Vi glæder os til, at 18-hulsbanen (forhåbentligt) åbner fredag d. 8. marts kl. 13 (nærmere information herom, når vi nærmer os) og til endnu en fantastisk sæson i Kolding Golf Club.

Seneste nyheder