fbpx
Opryknings/medaljespilsweekenden er overstået og Kolding Golf Club er blevet 2 bronzemedaljer rigere, men må desværre også nøjes med hold i 3. og 4. division i 2020.

Santander herrerne

Herrerne fra 1. holdet drog fredag formiddag afsted for at forberede sig til weekendens hårde kampe. De vidste på forhånd, at det ville blive nogle svære kampe, der ventede.

Lørdag morgen er alle klar fra start og efter de tre foursomes fører Kolding 4-2. Om eftermiddagen skal der spilles 6 singles og det meste af eftermidagen ligner det en sejr til KGC, men matcherne er jo aldrig slut før det sidste put er puttet i hul, og det viste sig desværre, at Kokkedal havde marginalerne på deres side og fik kæmpet sig til et resultat op 9-9. Dette betød omspil. Omspil i Danmarksturneringen foregår ved at hvert hold vælger én spiller. De starter på hul 1 og spiller hulspil indtil der er en af dem, der vinder et hul. Her var det desværre igen ikke KGC, der havde heldet med sig. Martin Ovesen (KGC) og Niklas Nørgaard Møller (Kokkedal) var begge på green i 2 slag med to næsten identiske op-ad-bakke-puts for birdie. Martin er længst væk og skal derfor putte først – han misser og har et halvandet meter retur-put. Herefter skal Niklas putte. Han misser også, men med et kortere returput. Martin skal derfor igen putte først. Han misser returen og da Niklas rammer hullet, så er Kokkedal vinder af semifinalen og klar til at spille om guld søndag.

Selvom skuffelsen var stor lørdag aften umiddelbart efter nederlaget i omspillet, bevarede spillerne det gode humør. De fik fyldt depoterne op med en god gang aftensmad (læs: grillbuffet) serveret af en af spillernes forældre, hvor spillerne var privat indlogeret fra fredag til søndag. Kæmpe tak til Sanne og Stig Bohlbro for husly og kost.

Søndag morgen mødtes spillere og trænere og det var klart fra morgenstunden – de skulle have de bronzemedaljer med hjem! Skuffelsen var rystet væk og fokus var nu på Smørum, der var modstanderne i bronzekampen. I de tre foursomes var der aldrig rigtig nogen tvivl om resultaterne – KGC gik til frokost med 3 sejre og var dermed foran 6-0 inden de 6 singler. Alle singler kommer godt fra start og da alle hold er ca halvvejs får de motivation fra en uventet kant. Et af vores medlemmer og tro støtter til eliten i KGC Anders Vestergaard skriver på Facebook, at hvis holdet vinder 18-0 giver han øl og gin til afslutningsfesten. Om det var det eller om det var tanken om at tage metal med hjem til KGC, der gjorde forskellen vides ikke, men en ting er sikkert. KGC vandt 16-2 og bronzen var i hus.

I kan se alle resultaterne her.

Superveteran

Superveteranerne tog fredag til Gilleleje, hvor slaget skulle slås lørdag og søndag.

Lørdag spillede de mod Københavns Golfklub, der desværre var for stor en mundfuld. KGC gik fra banen med et nederlag på 11-3, men på trods af det forholdsvis store nederlag i semifinalen rejste de sig og vandt 8-6 om søndagen mod Kokkedal og sikrede sig bronzemedaljerne.

Nedenfor er holdkaptajnens beretning fra weekenden:

Som nyoprykkede til 1. Div var vi selvfølgelig meget spændte på hvordan vi ville klare os i finalespillet, men var enige om, at komme dertil var i sig flot.

Så vi startede ud lørdag kl 12:40 mod København, med tro på at det nok skulle gå, men vi tabte desværre 11 – 3, men det var alligevel spændende, for damesinglen kom ind med 2 point, så 4. herresingle med 1 point, så kom 3. 2. og 1. herresingle ind med 0 point, vi håbede så på vores foursome ville komme ind med 4. point, så havde vi jo en chance i omspil, men desværre de tabte på hul 18. Så måtte vi gå efter den bronzemedalje!!!!

Søndag startede vi ud 13:50, og nu skulle vi bare vinde det BRONZE. Damesinglen kom ind med 0 point, så kom 4. herresingle ind med 2 point, så kom 2. og 1. herresingle ind med 0 point, vi havde så hørt, at 3. herresingle var up med med 1 efter hul 16, og vores foursome var 1 ned efter hul 16, så der blev bidt negle i klubhuset. Endelig kom 3. herresingle frem på hul 18., og var stadig 1 up, og vandt også 18., så havde vi 4 point. Så blev der igen bidt negle, for vores foursome havde vundet hul 17., så det hele skulle afgøres på hul 18…pu-ha det var spændende, men de slog kun gode slag ned mod pinden og vandt. I kan tro der blev klappet og jublet, tænk at det lykkedes at komme hjem med metal Waauuuuv. Så turen fra Gilleleje og til Kolding var slet ikke lang, der var jo maaaange slag der lige skulle snakkes om 🙂

Resultaterne kan ses her.

3. division herrer

3. holdet havde alt på spil, da de lørdag drog til Rold Skov for at spille deres oprykningskamp. Denne ene kamp ville afgøre skæbnen for både anden- og tredehooldet i 2020.

Der var sendt rutinerede kræfter afsted, da vores træner ville beskytte de unge drenge, der normalvis spiller på 3. holdet. Det pres, der kunne komme på de unge skuldre, ville ikke være fair, så med de unges opbakning blev der kun udpeget én fra stamtruppen (Mathias Haysen) og resten af holdet bestod af spillere fra 1. og 2. holdet, der ikke havde karantæne (Frederik Hedmark og Anders Paulsen), en spiller fra Seniorholdet (Finn Andersen), en spiller fra kvalholdet (Klaus Raabjerg) samt de to fætre HC Overby og René NIelsen, der er tidligere elitespillere i KGC, som stadigvæk har handicappet til at kunne spille med.

Desværre trak KGC det korteste strå og med kun en vundet match (HC overby/René Nielsen i foursome) og en delt match (Mathias Haysen/Finn Andersen også i foursome) blev resultatet 4,5/7,5 og Vejen er klar til at spille i 2. division i 2020.

Resultaterne kan ses her.

Seneste nyheder