Vi føler os desværre nødsaget til at lukke begge baner og driving range fra onsdag d. 18. marts og indtil videre til og med Mandag d. 30. marts.

Vores administrative personale og træner er sendt hjem for at passe på dem selv og deres kære. De er til daglig i kontakt med mange medlemmer og gæster – også selvom 18-hulsbanen er lukket.
Greenkeeperne er i golfklubben for at gøre 18-hulsbanen klar til, at vi igen kan komme i gang med den sport vi alle elsker. De er MEGET opmærksomme på, at de skal spritte af og holde afstand. De holder pause på skift og holder behørig afstand – også udenfor. Derfor vil vi gerne opfordre jer til IKKE at tage kontakt til greenkeeperne. De er der kun fordi deres funktion i golfklubben er kritisk for golfklubbens overlevelse.

Sundheds- og Ældreminister Magnus Heunicke har flere gange de sidste 24 timer sagt, at han er ked af, at der stadigvæk er så mange danskere, der ikke synes at tage denne smittespredning seriøst. Lad os sammen vise Magnus og resten af Danmark, at Kolding Golf Clubs medlemmer bakker op om regeringens anbefalinger.

En stor del af jer – vores medlemmer – er dem vi alle skal passe på, ikke bliver smittet, da I er særligt udsatte. I er trods alt en del af den ældre befolkning og mange af jer lider af den ene eller den anden form for kroniske sygdom. Vi vil være meget kede af, at KGC bliver en stor smittekilde.

Bagbygningen og bagrummet er stadigvæk tilgængelige og vi anbefaler, at I undgår at røre ved håndtagene til bagrummet i kælderen og at røre ved knappen, der åbner bagbygningen og snoren/golfbolden, der åbner døren inde fra bagbygningen, da disse kan bære smitte. Se DGUs anbefalinger ved at trykker her og her.

Vi håber, at I har forståelse for vores skærpelse og at I ser det her som en beskyttelse af jer og ikke som en gene. Golf er fedt og vi elsker det alle sammen, men det er ikke nødvendigt at spille golf

Pas på jer selv og jeres kære.

Mvh
Bestyrelsen, Kolding Golf Club