Aktiviteter for medlemmer

På denne side kan du finde informationer omkring de events, der er for dig som medlem i KGC.

Aktiviteter

Golf for alle med adgang til 18-hulsbanen

I forlængelse af de sidste års tiltag for at etablere et forum, hvor alle med adgang til at spille på stor bane kan komme uafhængigt af køn, alder og handicap, søsætter klubben nu et forenklet koncept.

Formålet er at skabe en hyggelig og uformel match, hvor alle, der har tid og lyst, kan tilmelde sig uden at skulle være medlem af en klub eller stå på en liste.

Det giver muligheden for at spille med andre end dem, man plejer at spille med, og for nye medlemmer vil det være en fin måde at blive sluset ind i det gode klubliv på.

Spilletidspunkterne er som følger:

Golf for alle:

Mandag kl 17.30 med mødetid 17.15 for at inddele hold. Der spilles 9 huller på forni på stor bane.

Seniorgolf:

Fredag kl 10.00 med mødetid 9.45 også for at inddele i hold. Der spilles 18 huller på stor bane samt ofte også om nærmest flaget i andetslaget på par 3-hullerne.

Man mødes på 1. tee-sted med scorekort og 20 kr., hvis man vil deltage i matchpuljen.

Klubben blokerer tiderne synligt i golfbox indtil henholdsvis søndag aften og onsdag aften kl 24. Næste morgen bliver ubrugte tider frigivet, men man kan selvfølgelig skrive sig på i golfbox, hvis der er ledige tider.

Da blokeringerne er synlige, opfordrer vi til at kontrollere i GolfBox, om tiden er blokeret til anden side f. eks. til en compagny day.

Tilmelding sker til Birthe Bache på sms 23713640 eller mail birthebache22gmail.com.

Det er klubbens håb, at mange medlemmer vil gøre brug af dette klubtilbud og dermed styrke sammenholdet i klubben.

Med venlig hilsen

Kolding Golf Club

 

Kaninmatch på 9-hulsbanen

Hver onsdag kl. 17.30 spilles der kaninmatch på 9-hulsbanen.

Alle over handicap 36 er meget velkommen til at deltage.

Vi mødes kl. 17.00, hvor de fremmødte inddeles i hold, og hvert hold får tildelt en såkaldt kaninhjælper – en øvet golfer, der guider jer – så alle får en god og lærerig oplevelse ud af det. Efterfølgende samles alle til hyggeligt samvær på terrassen eller i klubhuset til en lille præmieoverrækkelse og en snak omkring dagens runde.

Vi glæder os til at se jer

Begynderudvalget