Turneringsudvalget

Kaj Lykke Iversen

Jens Christiansen

Turneringsudvalgets mission og vision

Det er vigtigt for udvalget at understrege, at vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at tilrettelægge klubturneringerne for alle, uanset alder, køn og handicap. Så derfor vil vi opfordre alle medlemmer til at støtte op og melde sig til så mange turneringer som muligt i løbet af året.

Vi er utrolig glade for opbakningen. Det er en vigtig forudsætning for, at vi kan afvikle turneringerne på det niveau, vi ønsker, og hvor vi kan tilbyde en god turnering med flotte præmier til A- og B-række samt diverse andre præmier.

Har du forslag til ændringer af den praktisk afvikling af turneringerne, må du meget gerne kontakte udvalget.

Igen i år vil vi afvikle turneringerne med gun-start. Efter turneringen vil der være præmieoverrækkelse.

Al information vedr. turneringerne og tilmelding mv. vil ske via Golf Box.

Til sidst en opfordring:
Er der nogen der vil støtte afviklingen af årets matcher med et sponsorat, må I meget gerne henvende jer til udvalget.