Kratluskerne spiller golf 4 gange i løbet af et år.
2 gange i Kolding Golf Club nemlig april og oktober og 2 gange på fremmede baner den ene gang med overnatning.
(Af vedtægterne fremgår 3 hjemme banekampe og en udebanekamp. Det er ikke korrekt.

Vi er en parmatchklub.

Vi har en overgrænse på 30 par svarende til 60 personer. For øjeblikket er vi 28 par eller 56 personer. Begrundelsen for denne grænse er, at hvis vi bliver flere medlemmer, så bliver det uforholdsmæssigt besværligt at arrangere udebanearrangementer med transport, finde overnatningsmuligheder, steder hvor vi alle kan spise samme sted osv.

Nye medlemspar kan foreslåes til bestyrelsen hele sæsonen. de eksisterende medlemmer høres inden bestyrelsen træffer afgørelsen om medlemsskab.

Har du lyst til at høre mere om kratluskerne, så send gerne en mail til Søren på srra@trefor.dk

Eller besøg deres hjemmeside her.