Ladies Section har fornøjelsen af at indbyde alle klubbens medlemmer til at deltage i dette års Pink Cup. Ligesom sidste år må herrer (Pink Panthers) også spille med, så vi opfordrer alle mandlige medlemmer til at deltage og slå et slag for Støt Brysterne 🙂

De første 120 tilmeldte får en flot startpakke, så skynd jer at få jer tilmeldt lige HER.

ALLE bedes møde op iført noget pink (polo, bukser, cap, halstørklæde eller andet sjovt)

Match:

Stableford-match over 18 huller på 18-hulsbanen for spillere med handicap +8 til 54, og 9 huller på 9-hulsbanen for alle de spillere, der kun ønsker at spille 9 huller. På 9-hulsbanen er handicapgrænsen 72, så alle kan være med – også prøvemedlemmerne/begynderne.

Der spilles i følgende rækker: Dame A, Dame B, Herrer, og 9-hulsspillere.

Alle damer spiller fra tee 49

Alle herrer spiller fra tee 56

Vinderne af Damer A og Damer B kan gå videre til landsfinalen, hvis KGC er blandt de klubber, der samlet set får skrabet flest penge sammen.
Bemærk at det KUN er kvindelige KGC’ere, der kan gå videre til en evt. landsfinale.

Max. 120 spillere på 18-hulsbanen,
Max 36 spillere på 9-hulsbanen.

Venteliste efter handicap og KGC’ere har forstrinsret.

Er der ikke plads til dig på 18-hulsbanen pga. for højt handicap eller overtegning, så vil du få muligheden for at deltage i turneringen på 9-hulsbanen i stedet fo så fremt der er plads der.

Opstart:

18-hulsspillerne
Der er velkomst og matchinformation på terrassen kl. 9.00 – og der skal alle have betalt turneringsfee og afhentet scorekort – så kom i god tid!!

Der er gunstart kl. 9.30 på 18-hulsbanen

9-hulsspillerne
Der er velkomst og matchinformation på terrassen kl. 11.00 – og der skal alle have betalt turneringsfee og afhentet scorekort – så kom i god tid!!

Der er gunstart kl. 11.30 på 9-hulsbanen
Bemærk at der KUN spilles 9 huller på 9-hulsbanen.

Pris:

200 kr. (inkl. let anretning efter runden i Café KGC)
Gæster (ikke medlemmer af KGC) må gerne spille med og skal udover turneringsfee’en betale greenfee på kr. 250,-

Turneringsfee og evt. greenfee betales på dagen.

Tilmelding er bindende efter d. 28. juni kl. 17.00, dvs. no shows og/eller afbud efter denne dato vil blive opkrævet turneringsfee + administrationsgebyr efterfølgende.

Præmier:

Der er præmier til 1. og 2. pladsen i alle 4 rækker.

Længste drive (damer og herrer)

Tættest på pinden (hul 7 og 17)

Derudover er der rigtig mange fine præmier, der fordeles ved lodtrækning på scorekort imellem alle de spillere, der ikke har vundet nogen af hovedpræmierne.

Willis forsikring donerer 25.000,- til den gode sag for hver Hole-in-One, der bliver lavet i Pink Cup regi. Sidste år fik vi en Hole-in-One – kan vi få det igen?

I den gode sags tjeneste:

Vi opfordrer alle til at samle penge ind ved hjælp af diverse sjove påfund (personlige sponsorer, der f.eks. donerer 1-2 kr. pr. points du laver eller giver en 20’er for hver par). Alle idéer er meget velkomne og alle beløb hjælper i kampen mod denne skrækkelige sygdom.

Ovenstående information kan blive løbende opdateret og der kan ske ændringer – dog ikke i tidspunktet for gunstart.