Denne weekend inviterer vi ALLE til at komme forbi os på græsarealet ved Kolding Storcenters p-plads (lilla indgang/Biograftorvet), hvor DU har chancen for at vinde en bil, der er sponsoreret af Autocentralen.

Alt du skal gøre er at lave en Hole-in-one på vores 135 m lange hul. Du har ét forsøg, men mere skal der jo heller ikke til.

ALLE der laver hole-in-one på dette lidt utraditionelle hul vinder en bil.

Her finder du os

Store Torv i Kolding Storcenter

Her kan du få en snak omkring dine muligheder for at blive medlem af Kolding Golf Club uanset om du er ny eller etableret golfspiller. Vi har bl.a. et prøvemedlemskab i hele 2018 til KUN kr. 1.995,- og studerende kan blive medlemmer for KUN kr. 1.200,- for hele 2018 med adgang til hele anlægget inkl. vores flotte og meget velplejede 18-hulsbane.

Du kan prøve kræfter med vores puttinggreens og vinde en greenfeebillet til 9-hulsbanen, hvis du får bolden i hul med ét put – du har fem forsøg.

Vi har naturligvis ikke glemt børnene.
Ungerne kan prøve kræfter med snaggolf, der i korte træk er nogle køller, hvor køllehovedet har fået vokseværk. I snaggolf skyder man til tennisbolde i stedet for normale golfbolde, så de omkringliggende butikker skal ikke være nervøse for deres butiksvinduer.

Det er her du får udleveret din adgangsbillet, som skal afleveres i teltet, hvor slaget om bilen skal slås.

Video: Frank Cilius

Udslagsstedet ved Lilla indgang/Biograftorvet

Det er her det virkelig sjove kommer til at foregå. Her får du nemlig mulighed for at lave drømmeslaget og blive godt kørende. Vi er ligeglade med, om du er etableret golfspiller eller om det er første gang du står med en golfkølle i hånden. Fælles for alle er dog, at du kun har ét slag til at ramme hullet. Der er mulighed for et par prøveslag inden, men kun ét slag mod greenen.

Medbring adgangsbilletten, som du får udleveret inde på Store Torv, få en kort instruktion, slå lidt prøveslag og prøv så lykken på det 135 meter lange hul med udsigt over en lille sø og en del af golfbanen.

Koldings borgmester Jørn Pedersen har været forbi os og har slået et slag – alle der kommer tættere på hullet end ham, vinder en greenfeebillet til 9-hulsbanen, som trøstepræmie, hvis drømmeslaget ikke skulle indfinde sig lige netop denne dag.

Held og lykke og vi glæder os til at se jer.

Video: Frank Cilius