Kolding Junior Open er desværre aflyst pga. Covid-19. Alle tilmeldte har fået refunderet deres indbetaling af turneringsfee. Hvis du ikke har fået pengene retur, så tag kontakt til sekretariatet i Kolding Golf Club, der vil hjælpe dig.

Mvh.

Turneringsledelsen, Kolding Junior Open

Den 16. maj kommer nogle af de bedste juniorer i Danmark til Kolding Golf Club for at spille en junior-rangliste turnering på vores dejlige bane. Vi er i Kolding Golf Club kendt for vores dejlige bane og et professionelt set-up omkring de turneringer vi afholder. I forbindelse med turneringen søger vi derfor frivillige hjælpere. Turneringen er en 36-hullers slagspil turnering og varer derfor det meste af dagen.

Der er brug for frivillige til:
Udlevering af scorekorts fra morgenstunden
Startere
Indtastning af livescores
Assistance i sekretariatet
Forecaddies
”Service-vogn” på banen – sikre rytmen i spillet

Vi håber meget på, at I som medlemmer i klubben vil støtte op om turneringen, så vi fortsat kan være kendt som en golfklub med et stærkt set-up. Der kommer juniorer fra hele landet, så det er en god måde at få skabt noget national omtale for Kolding Golf Club.

De tager gladelig imod al slags hjælp – hvad enten det er en time eller en hel dag. Hvis du gerne vil hjælpe til med at skabe en god dag for juniorerne samtidig med, at du får en hyggelig dag omgivet af glade mennesker, så henvend jer i sekretariatet.

Vi håber at se mange tilmeldinger