D. 9. og 10. september spilles det årlige klubmesterskab i slagspil. Turneringsudvalget og klubben opfordrer alle til at tilmelde sig og spille med. Det er nogle gode dage med fed stemning og masser af grin og hygge på terrassen – da vejret jo selvfølgelig bliver fantastisk 🙂

Nedenfor er turneringsbestemmelserne fra GolfBox. De vil blive løbende opdateret.

Gå til tilmelding til klubmesterskab slagspil her.

Til klubmesterskabet spilles med hulforløb som “Mesterskabsbane”, d.v.s det samme hulforløb som til KGC Masters (10-17, 7-9, 1-6, 18).

Der spilles selvfølgelig slagspil i alle rækker, men for veteran damer vil der blive fastsat et max antal slag pr. hul for at imødekomme flere deltageres ønske – mere info følger senere om denne ændring i spilformat.

***Beskrivelse opdateres løbende***

  1. Herre og Dame rækken er en åben række for alle
  2. Drenge og Pige rækken er rækker hvor man i kalenderåret 2017 ikke må være fyldt 19år.
  3. Alle øvrige rækker er det kun et krav at man har en min. alder for at spille med i højere rækker.
    Eksempel må en 65årig mand spille med i alle herre rækkerne, blot med undtagelse af U19 rækken.
  4. Hvis der ikke er nok tilmeldte i en række (minimum 6 deltagere) kan turneringsudvalget slå rækker sammen for at få gennemført mesterskabet for de tilmeldte.
  5. I tilfælde af omspil spilles det på hul 12, 17 og 18 (hul nr. svarende til “Mesterskabsbane”). Er man stadig lige, spilles “sudden death” på hul 18.
  6. Cut grænsen afhænger af deltager antallet samt 10 slags reglen.

Betaling af turneringsfee sker ved afhentning af scorekort i sekretariatet senest 30 min. før tee off.

Afbud SKAL ske senest fredag d. 8. september kl. 12 ved at kontakte turneringslederen. Ved for sent afbud og no-show skal turneringsfee betales. Ved no-show skal ligeledes betales et administrationsgebyr på 100 kr.