fbpx

Santander spiller DM

I denne weekend kan Kolding Golf Club blive danmarksmestre 2019, når 1. hold herrerne spiller det såkaldte medaljespil i Århus Golf Club. Der er fire hold med og disse er Kolding Gold Club (runner-up i vestpuljen), Brønderslev Golfklub (puljevinder i vest-puljen), Kokkedal Golfklub (puljevinder i øst-puljen) og Smørum (runner-up i øst-puljen). Vi sender 10 spillere, træner Kenneth Bendix Hansen og mentaltræner Thomas Danielsen afsted og krydser fingre for at de kommer hjem med medaljer om halsen. 

Link til livescoring og resultater finder du her.

Superveteran spiller DM

Udover 1. holdet herrer spiller vores superveteran hold også om at blive danmarksmestre, da de vandt pulje 2 i vestpuljen. Dette foregår i Gilleleje Golfklub og her er modstanderne Københavns Golfklub (vinder pulje 1 øst), Kokkedal (vinder pulje 2 øst) og Århus (vinder pulje 1 vest). Vores hold består af Inger Jæger, Imre Rietveld Nielsen, Benny Jensen, Erik Vagner, Jens Solvold, Finn Bruun Sørensen og Frank Jæger og vi håber, at når de vender hjem fra Gilleleje, så er det med metal. 

Link til resultatet finder du her.  

3. div. spiller om oprykning

Sidst men ikke mindst så spiller 3. hold herrerne for at overleve i 3. division i Rold Skov Golfklub. Eller dvs. de spiller om oprykning til 2. division, men fordi 2. holdet sluttede nederst i deres pulje, så ligger de til nedrykning til 3. division, som har den meget uheldige effekt, at 3. holdet bliver tvangsnedrykket til 4. division. Dette kan KUN undgås ved at 3. holdet vinder oprykningsspillet i denne weekend.

Derfor er alle sejl sat, for at det skal lykkedes og der er indkaldt rutinerede kræfter, der forhåbentligt kan sikre, at vi I Kolding Golf Club også næste år har hold i Santander, 2. og 3. div. i herrerækken.
Holdet består af Hans Christian Overby, René Nielsen, Michael Chamizo, Klaus Raabjerg, Anders Maigaard Paulsen og Mathias Haysen. 

Link til resultatet finder du her