Følgende hold spiller hjemme lørdag d. 18. august

Tryk på holdet og kom direkte til livescoringen

Start kl. 8.00                       1. hold herrer, 1. division mod Lyngbygaard

Start kl. 8.30                       2. hold herrer, 2. division mod Vejen

Start kl. 9.10                       4. hold herrer, kvalifikationsrækken mod Silkeborg Ry

Det bliver et brag af en weekend, når den næste og sidste divisionsweekend løber af stablen. Alle vores 3 herrehold har virkelig noget at spille for, og det samme har vores damehold.

Vores 1. divisionshold damer har imponeret os med overbevisende sejre og oprykninger de sidste år. Det samme kan de gøre i år. Som det eneste hold i puljen er de ubesejrede og kan derfor selv afgøre det i den kommende weekend. Søndag møder de andenpladsen (Odense) og her vil de selv kunne afgøre deres placering, men med en sejr lørdag mod Sønderjyllands vil de kunne nøjes med en uafgjort søndag, hvis også Odense vinder lørdag. En nedrykning er langt fra mulig for vores damehold, men der er alt at spille for, da det handler om en plads i oprykningsspillet og dermed en mulighed for en plads i landets bedste række til næste år.

– Vores 1. hold damer møder Sønderjyllands ude lørdag og Odense hjemme søndag.

Vores 1. divisionshold herrer står overfor en pulje, hvor alle hold på nuværende tidspunkt har 4 point. Det betyder derfor, at de med to sejre kan sikre sig en plads i oprykningsspillet, som handler om en videregående plads i landets bedste række. Dog har vores førstehold desværre også mulighed for at rykke ned. Med 2 tabte kampe kan de risikere nedrykning, hvilket i denne sammenhæng også vil tvangsnedrykke de to andre herrehold. Der er derfor alt at spille for, når førsteholdet herrer slår ud på næste lørdag.

– Vores 1. hold herrer møder Lyngbygaard hjemme lørdag og Esbjerg ude søndag.

Vores 2. divisionshold herrer kommer forud for sidste divisionsweekend med en andenplads i bagagen. Med 2 point op til førstepladsen og 3 point ned til tredje- og fjerdepladsen, kan de teoretisk set stadig opnå både op- og nedrykning. På nuværende tidspunkt er det dog sikkert, at de med en sejr enten lørdag eller søndag, vil være sikret en andenplads i puljen og derfor forblive i 2. division til næste år. Målet er selvfølgelig at lægge maksimalt pres på Breinholtgård, der på nuværende tidspunkt ligger nr. 1 i puljen, ved at holdet selv vinder deres 2 kampe. De kan som sagt ikke selv afgøre om de kan få førstepladsen i puljen, da de i de forrige weekender allerede har mødt Breinholtgård på både ude- og hjemmebane.

– Vores 2. hold herrer møder Vejen hjemme lørdag og Vejle ude søndag.

Vores 3. divisionshold skal i den kommende divisionsweekend også ud at kæmpe for deres overlevelse i 3. division. De deler lige nu sidstepladsen, men der er kun 1 point op til andenpladsen og 3 point op til førstepladsen. Med en sejr over Give lørdag, som er det andet hold på den delte sidsteplads, vil vores tredjehold sikre sig overlevelse i 3. division. Men med endnu en sejr søndag, kan holdet sikre sig andenpladsen i puljen. Hvis vi skal have en chance for at blive 1’er i puljen skal vi vinde begge kampe plus at Gyttegård skal tabe begge deres. Chancerne for en førsteplads i puljen (og en oprykning) ser noget svær ud, men drengene vil kæmpe til det sidste.

– Vores 3. hold herrer møder Give ude lørdag og Birkemose hjemme søndag.

Vi håber, at så mange som muligt har tid og lyst til at komme ud og bakke de forskellige hold op, da samtlige divisioner står overfor nogle vigtige kampe, som kommer til at afgøre den fremtidige repræsentation i Danmarksturneringen.

 

Links til udebanekampene

 

Vi har spurgt holdkaptajn Jørgen Kjer om deres situration i år. Her er hans svar:

Efter en succesfyldt rejse med 5 på hinanden følgende oprykninger i de 5 forgangne sæsoner har vi nu i sæson 6, fået seriøs modstand, og meget tætte kampe hvor vi heldigvis  har vundet 3 ud af 4 kampe. Vi kan selv afgøre om vi vil være Danmarksmestre og vinde guld, dette kræver at vi spiller uafgjort eller vinder den svære udekamp mod Esbjerg, og derudover vinder finaleweekenden i september.

Seniorholdet består af Lis Thomsen, Marianne Nielsen, Michael Dam, Martin Hald, Mogens G. Nielsen, Jens Munk og Jørgen Kjer og de to reserver: Per Søgaard og Lars Lilballe.

Vi ønsker dem held og lykke i Esbjerg og håber på gode nyheder derfra.

Da det altid er hjemmeholdet, der har ansvaret for indtastningen i GolfBox kan det være, at der først er et resultat, når matchen er slut.

1. hold damer spiller i Sønderjyllands GK (1. start kl. 8.00)

3. hold herrer spiller mod Give (1. start kl. 8.00)

Seniorholdet spiller mod Esbjerg (1. start kl. 8.50)

 

TAK for støtten 🙂

Kolding Golf Club Elite