Vi fortsætter succesen med klubmesterskabet i hulspil, hvor turneringen biver afviklet over hele året med præmieoverrækkelse i forbindelse med klubmesterskab slagspil d. 29. og 30. august. 

Det er vigtigt, at I husker, at få jer tilmeldt senest d. 1. april kl. 17, da turneringsudvalget skal have lavet startlisten. 

I 2019 fik vi lavet den fejl, at vi lavede en venteliste til sub-elite herrer, da der var flere end 16 tilmeldte. Det fik nogle uheldige konsekvenser hvor de to spillere med lavest handicap mødte hinanden i 8-delsfinalen. Det er jo ikke hensigtsmæssigt, når man bliver seedet efter sit handicap. Derfor har vi i 2020 taget konsekvensen af det og der er derfor lagt et par uger ind i april til afvikling af eventuelle 16-delsfinaler, hvis der er mere end 16 personer tilmeldt i en eller flere rækker.

Man bliver som altid seedet efter handicap, dvs. den med lavest handicap er seedet som nr. 1 og den med højest handicap er seedet som nr. 16 (ved 16 tilmeldte). Turneringsbestemmelserne skal naturligvis overholdes, selvom man er “sin egen dommer”. Disse kan læses i GolfBox, når turneringen er blevet oprettet primo 2020. 

Datoer, for hvornår de enkelte finaler skal være afviklet er nedenfor:

  • 16-delsfinaler senest fredag d. 24. april
  • 8-delsfinaler senest fredag d. 22. maj
  • Kvartfinaler senest fredag d. 26. juni
  • Semifinaler senest fredag d. 7. august
  • Finaler senest fredag d. 28. august

Vi håber, at ovenstående vil få endnu flere til at tilmelde sig. Især damer, mangler vi nogle af, så lad dette være en opfordring til alle de kvindelige medlemmer om at tilmelde sig klubmesterskabt i hulspil.

HUSK at der spilles hulspil UDEN handicap (også i sub-elite rækkerne).