Greenfee

 

 

Priser 2020

Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at vores greenfee-priser varierer alt afhængig af ugedagen og tidspunkt på året og på dagen. Derfor bedes man tjekke Golfbox eller touch-skærmen i klubhuset for at se vores priser. Juniorer spiller med en fast rabat på 50 %

Desuden er Kolding Golf Club en del af Junior Greenfee aftalen. GolfBox kan dog ikke sættes op til at gøre dette automatisk, så enten rettes priserne på touchskærmen ved ankomst eller sekretariatet kontaktes i deres åbningstid.
HUSK at dette KUN er gældende sammen med en fuldt-betalende voksen medspiller (Greenfee Club no. 1 medlemmer regnes i denne forbindelse som værende en fuldt betalende voksen).

Benyttelse af Driving Range er inkluderet i greenfee.

For leje af trolleys bedes I henvende jer i Café KGC.
Trolleys koster 50 kr. pr. runde.

Buggies kan bookes gennem sekretariatet til 350 kr. pr. runde for greenfee-gæster.
Udenfor sekretariatets åbningstid afhentes og afleveres nøglen til Café KGC.

Greenfee skal betales inden spil på banen. Greenfee-mærkatet er tredje slip af scorekortet og skal medbringes på runden.

Tryk her for Pay & Play

Greenfee-aftaler

Vi har følgende Greenfee-aftaler med andre klubber  på 18-hulsbanen:
Esbjerg Golfklubs medlemmer betaler 33 % af prisen i GolfBox
Odense Golfklubs medlemmer betaler 50 % af prisen i GolfBox
Ålborg Golfklubs medlemmer betaler 50 % af prisen i GolfBox

Minimumspris er kr. 200,-

Desuden er Kolding Golf Club med i samarbejdet Greenfee Club No. 1, der betyder, at medlemmer fra Haderslev, Kolding, Gyttegård, Breinholtgård, Vejle og Stensballegård kan købe dette medlemskab og spille gratis i de andre klubber for KUN 800 kr.
Den eneste begrænsning er weekender og helligdage til og med kl.12.00, hvor man skal betale fuld greenfee.

Spil med medlem

Når man som gæst spiller med et medlem af Kolding Golf Club på 18-hulsbanen er greenfee’en 50 % af den pris, der står i GolfBox. Minimumspris er dog kr. 200,-
Systemet kan desværre ikke gøre det automatisk, så derfor skal du rette prisen på touchskærmen ved ankomst eller kontakte sekretariatet i deres åbningstid eller på kgc@kgc.dk.

Vær venligst opmærksom på, at man kun kan have én gæst med pr medlem pr gang og at gæsten skal være fuldtidsmedlem af en anden golfklub (f.eks. er flex-medlemmer ikke fuldtidsmedlemmer)
DGU-kortet skal forevises på forlangende, og klubben kan afvise dig som greenfee-spiller, såfremt du ikke er i stand til dette. Det ønsker vi selvfølgelig ikke, så husk det nu.

Greenfee billetter

Alle vore greenfee billetter er gældende i 3 år.

Dvs. hvis der står 2018 på dine billetter skal de bruges senest 31. december 2020.

 

Greenfeebilletter udstedt i 2017 og tidligere er derfor ikke længere gyldige.