Gæst i klubben

Velkommen til Kolding Golf Club! Vi håber, at du får en fantastisk oplevelse på vores skønne anlæg, hvor folk, øvede som nybegyndere, har spillet golf lige siden 1933. Vi tilbyder en flot 18-hulsbane med gode greens suppleret med en dejlig 9-hulsbane. Her er noget for alle golfere – uanset handicap.

Blandt Danmarks ældste og bedste

Igennem 84 år har vi, med stor passion for sporten, holdt vores baner i topform, så de hele tiden står klar til at give alle golfspillere en skøn oplevelse. Vi er stolte af at kunne sige, at vores flotte 9- og 18-hulsbane både er blandt Danmarks ældste og bedste.

Kom og bliv udfordret i smukke omgivelser!

KGC har de bedste baner

Lej en buggy

Skal benene skånes på golfrunden, så har vi otte flotte buggies til udlejning. Kontakt sekretariatet for booking og følg nedenstående link for at læse mere om priser og regler for kørsel. 

Greenfee

Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at vores greenfee-priser varierer alt afhængig af ugedagen og tidspunkt på dagen. Du finder de aktuelle priser på GolfBox eller på touch-skærmen i klubhuset. Følg linket og læs mere om gæsteaftaler, aftaler med andre klubber og betaling af greenfee.

KGC har de bedste baner
KGC har de bedste baner

Indlagte konkurrencer

På vores fantastiske 18-hulsbanen har nogle af vores sponsorer sat lidt ekstra på spil.

Birdie-huller
På nedenstående huller giver det pågældende firma en flaske vin, når man laver birdie på “deres” hul. Vinen skal afhentes i butikken medbringende scorekortet som dokumentation.

  • Hul 18 – Danbolig Kolding, Skippergården, Buen 12, 6000 Kolding

Se mere her.

Baneguides

Baneguide 18-hulsbanen

18-hulsbanen ligger til dels på det areal, hvor den oprindelige 9-hulsbane fra 1933 var anlagt. Banen blev i 1978 udvidet til den nuværende 18-hulsbane. Banen kræver en høj grad af course management for at sikre en god score.

Baneguide 9-hulsbanen

9-hulsbanen ligger vest for 18-hulsbanen. Den blev indviet d. 9. maj 1995. Banen består af både par 4 og par 3 huller, flere søer og svære greens, der bestemt gør den en runde værd – en udfordring for alle, øvede som ikke øvede.