Banerne

Vores 18-hulsbane ligger til dels på det areal, hvor den oprindelige 9-hulsbane fra 1933 blev anlagt. I 1978 blev den udvidet til den nuværende 18-hulsbane, og i perioden fra 2006 til 2008 gennemgik banen en omfattende modernisering. I Kolding Golf Club er vi yderst stolte af vores smukke baner, og vi arbejder hele tiden på at holde dem i topform, så vores gæster kan få en god oplevelse – hver gang!

 

Baneguides

Baneguide 18-hulsbanen

18-hulsbanen ligger til dels på det areal, hvor den oprindelige 9-hulsbane fra 1933 var anlagt. Banen blev i 1978 udvidet til den nuværende 18-hulsbane. Banen kræver en høj grad af course management for at sikre en god score.

Baneguide 9-hulsbanen

9-hulsbanen ligger vest for 18-hulsbanen. Den blev indviet d. 9. maj 1995. Banen består af både par 4 og par 3 huller, flere søer og svære greens, der bestemt gør den en runde værd – en udfordring for alle, øvede som ikke øvede.

Indlagte konkurrencer på 18-hulsbanen

På 18-hulsbanen har flere af vores sponsorer været med til at lave indlagte konkurrencer, der kører over hele året.

 

Hole-in-One
Lav det gyldne slag som alle golfspillere drømmer om og modtag nedenstående præmier. Du skal blot henvende dig personligt i sekretariatet.*

Præmie ved Hole in One under privat runde i KGC:

Har din virksomhed en idé til en indlagt konkurrence, der kører i løbet af hele året, så kontakt sekretariatet og få en snak med dem om DINE mulighede

* Korrekt udfyldt scorekort skal medbringes for at kunne få præmien
** Hole in one-præmierne gælder kun ved spil på 18-hulsbanen i private runder i sæsonen fra april til oktober
*** KUN levering i og omkring Kolding

Golf for alle

Den omfattende modernisering som vores 18-hulsbane gennemgik i 2006-2008 har betydet en markant optimering og fornyelse af samtlige greens og tee-steder. I 2016 gik banen fra en par 69 til en par 70, da hul 6 blev forlænget med 100 meter. Det gør hullet til banens længste. Vi introducerede ligeledes i 2016 banen med 4 nummererede tee-steder: 56, 53, 49, 46. 

Banen hører med sine 5.520 meter fra tee-sted 56 ikke til landets længste, dog kræver banen en stor del course management, hvor præcision er vigtigere end at få presset de sidste meter ud af drivet.

På vores baner er der noget for alle – begyndere som øvede. Har du spørgsmål til banerne er du velkommen til at kontakte Baneudvalget

Bliv medlem i dag

Læs mere om vores forskellige medlemstyper og priser.

Læs mere

Book starttid

Book din tid på én af vores flotte baner.

Book her