Begynder

Vi glæder os til at byde dig velkommen, som er ny i Koldig Golf Club. Vi håber du vil nyde banerne, spillet og det sociale samvær, som vi værdsætter så højt i KGC. Igennem 84 år har vi, med stor passion for sporten, holdt vores baner i topform, så de hele tiden står klar til at give alle golfspillere en skøn oplevelse.

Prøvemedlemsskab og begynderforløb

I Kolding Golf Club har vi tilrettelagt et begynderforløb på 3 måneder, hvor du lærer alle golfspillets forskellige facetter at kende. På den måde bliver du hurtigt et velintegreret medlem af vores golfklub.

Du vil flere gange om ugen kunne få gratis instruktion og træning af klubbens trænere, der er i golfens verden kaldes pro’er. Her vil du lære kunsten at ramme den lille hvide bold. Det foregår søndag og mandag uden for normal arbejdstid. Til højre kan du se de præcise træningstider, og hvordan du tilmelder dig. Husk at tilmelde dig træningen, da der er begrænsede pladser.

Hvis du efter de 3 måneders prøvemedlemsskab endnu ikke har nået et bestemt spilleniveau (handicap 36), tilbyder vi dig, at du fortsat kan få gratis træning, indtil du når handicap 36. Det forudsætter blot, at du bliver ordinært medlem af KGC.

Du vil også komme lidt på skolebænken for at lære om golfreglerne med tilhørende prøve. Herudover vil du få tilbud om hele træningsdage, hvor du får mulighed for at arbejde intensivt med dit golfspil. Ved at trykke på billedet til højre føres du direkte videre til trænernes bookingsystem, hvor du kan booke plads til begyndertræningen.

Spil på banen

Hver onsdag kl. 17.30 i hele prøveperioden kan du deltage i spil på vores 9-hulsbane. Vi mødes kl. 17.00, hvor de fremmødte inddeles i hold. Hvert hold ledsages af en erfaren golfspiller, der hjælper jer med alt omkring de praktiske udfordringer. Efter spillet samles vi i klubhuset til fornøjeligt samvær, hvor de fælles udfordringer, vi har mødt på banen, kan drøftes over lidt mad og drikke. I løbet af sæsonen arrangerer vi et par spillerunder på den store bane, hvor du også ledsages af af en erfaren spiller.

Udstyr

Som ny behøver du ikke tænke på at købe golfudstyr, da vi stiller det gratis til rådighed i hele prøveforløbet.
I dit tre måneders prøvemedlemsskab har du fuld adgang til alle klubbens træningsfaciliteter med gratis bolde på Driving Range. Desuden har du frit spil på 9-hulsbanen i hele prøveperioden.

Ønsker du efterfølgende at købe et sæt anbefaler vi, at du tager fat i vores dygtige trænerteam, der kan hjælpe dig og guide dig igennem et vellykket køb.

KGC har de bedste baner
KGC har de bedste baner

Bliv medlem

Du tilmelder dig et prøvemedlemsskab ved at henvende dig personligt til sekretariatet på tlf. 75 52 37 93 eller mail kgc@kgc.dk.

Et prøvemedlemsskab på 3 måneder koster kun 495 kr.

Når prøvemedlemsskabet er slut, har du flere muligheder for medlemskab af klubben. Prisen for det medlemskab du vælger, vil altid blive fratrukket de 495 kr. Prøvemedlemsskabet bliver således gratis! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Begynderudvalget.