Begynder

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Koldig Golf Club. Vi håber du vil nyde banerne, spillet og det sociale samvær, som vi værdsætter så højt i KGC. Igennem 85 år har vi, med stor passion for sporten, holdt vores baner i topform, så de hele tiden står klar til at give alle golfspillere en skøn oplevelse.

 

Prøvemedlem for KUN kr. 1.995,- for HELE 2018 inkl. DGU-kort

Tilbuddet gælder kun nye golfspillere og inkluderer en ugentlig træning, spil på 9-hulsbanen og adgang til alle træningsfaciliteterne i Kolding Golf Club. DGU kort får du ved bestået regelprøve, der kan tages, når du har spillet dig ned i handicap 54.

Se mere omkring forløbet nedenfor og få et sneak-peak af golflivet i videoen til højre.

Online indmeldelsesblanket finder du her.

Vi glæder os til at tage imod jer i KGC.

Video: Frank Cilius / cilius.com

Prøvemedlemskab og begynderforløb

I Kolding Golf Club har vi tilrettelagt et begynderforløb, hvor du lærer alle golfspillets forskellige facetter at kende. På den måde bliver du hurtigt et velintegreret medlem af vores golfklub. Som prøvemedlem i Kolding Golf Club kan du for bare kr. 1.995,- være prøvemedlem i hele 2018 – tilmelding skal ske inden udgangen af august for at kunne nå at få træning, da denne slutter ultimo september.

Du vil flere gange om ugen få gratis træning af klubbens trænere, der i golfens verden kaldes pro’er. Her vil du lære kunsten at ramme den lille hvide bold. Det foregår uden for normal arbejdstid. De præcise træningstider kommer på hjemmesiden så snart de er fastlagt. Du skal huske at tilmelde dig træningen, da der er begrænsede pladser, men det skal vi nok hjælpe dig med.

Du får adgang til begyndertræning under hele din prøveperiode, der gælder i hele 2018. Hvis du efter det første år endnu ikke har nået et bestemt spilleniveau (handicap 36), der giver dig adgang til langt de fleste golfbaner, vil du fortsat kunne deltage i træningen – også når du er færdig som prøvemedlem og er blevet fuldgyldigt medlem af Kolding Golf Club.

Som prøvemedlem kan du spille alle de runder du har lyst til på vores 9-hulsbane samt benytte samtlige af vore træningsfaciliteter. Vi stiller også gerne udstyr til rådighed i prøveperioden, såfremt du har behov for dette.18-hulsbanen får du adgang til ved særlige arrangementer, eller ved at melde dig fuldgyldigt ind, når du er kommet ned i handicap 54.

Du vil også komme lidt på skolebænken for at lære om golfreglerne for at erhverve det grønne kort eller som nogle ynder at kalde det – Golfkørekortet. Ved at trykke på billedet til højre føres du direkte videre til trænernes bookingsystem, hvor du kan booke plads til begyndertræningen.

Når du kommer ned i handicap 54 og har gennemført diverse kurser, så bliver du automatisk 9-hulsmedlem af Kolding Golf Club, og får et DGU-kort (Dansk Golf Union) som bevis herpå. Det giver dig adgang til spil på andre baner mod betaling af greenfee.
Du skal blot henvende dig til sekretariatet i klubben, så skal vi nok sørge for resten.

Velkommen til Kolding Golf Club

Spil på banen

Hver onsdag kl. 17.30 i hele prøveperioden kan du deltage i spil på vores 9-hulsbane.

Vi mødes kl. 17.00, hvor de fremmødte inddeles i hold.

Hvert hold ledsages af en erfaren golfspiller (en såkaldt kaninhjælper), der hjælper jer med alt omkring de praktiske udfordringer. Efter spillet samles vi i klubhuset til fornøjeligt samvær, hvor de fælles udfordringer, vi har mødt på banen, kan drøftes over lidt mad og drikke. I løbet af sæsonen arrangerer vi et par spillerunder på den store bane, hvor du også ledsages af en kaninhjælper.

Udstyr

Som ny behøver du ikke tænke på at købe golfudstyr, da vi stiller det gratis til rådighed i hele prøveforløbet. Golfbag’en vil altid være udstyret med jern og køller, men husk altid at tjekke bag’en for bolde, tees og pitchfork inden du går ud på 9-hulsbanen. De gule bolde på Driving Range er KUN til Driving Range og må derfor ikke medbringes på 9-hulsbanen. Mangler der bolde i den bag, som du får fat i, så er der ofte bolde i en af de andre bags. Vil du være sikker på altid at have bolde og tees, så medbring dine egne – begge dele kan erhverves i de 2 udmærkede golfbutikker i Kolding.

Du har fuld adgang til alle klubbens træningsfaciliteter med gratis bolde på Driving Range i hele din prøveperiode.Vil du øve puts eller indspil skal du enten medbringe dine egne eller finde nogle i den lånte golfbag.

Ønsker du efterfølgende at købe et sæt anbefaler vi, at du tager fat i vores dygtige trænerteam, der kan hjælpe dig og guide dig igennem et vellykket køb.

KGC har de bedste baner
KGC har de bedste baner

Bliv medlem

Du tilmelder dig et prøvemedlemsskab ved at udfylde online formularen eller ved at henvende dig personligt til sekretariatet på tlf. 75 52 37 93 eller mail kgc@kgc.dk.

Et prøvemedlemsskab for HELE 2018 koster KUN kr. 1.995,-

Hvis du vælger at blive medlem i løbet af 2018 for at få adgang til 18-hulsbanen vil vi altid trække de kr. 1.995,- fra

Prøvemedlemsskabet bliver således gratis!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet.