Klubmesterskaberne i 2017 er nu færdigspillet og i alt 9 klubmestre er kåret.

Slagspil

Klubmesterskaberne i slagspil blev afholdt d. 9-10. september i det der i år er blevet typisk dask sommervejr med meget vand og kun lidt sol. Specielt om lørdagen var det en udfordring om eftermiddagen med vand på greens, men alle runder blev færdigspillet. Om søndagen startede det rigtig flot men intet varer evigt så også her kom der nogle kraftige byger. Det var også en stor udfordring for greenkeeperne, da de havde svært ved at køre på banen.

Desværre var der kun 69 deltage i 7 rækker, men til gengæld var der rigtig meget spænding, specielt i Herrerækken, hvor mesterskabet blev afsluttet efter et spændende omspil. Efter 54 spillede huller lå 3 spillere lige i +2. På første omspilshul kom Jakob Graver Nissen i front med en birdie. Efter en bogey på andet omspilshul og 3 pars på 3. omspilshul var alle 3 lige. Vi måtte derfor til 4. omspilshul, hvor Emil Guldbrandt Pedersen trak sig ud som vinder med en birdie, med Jakob Graver Nissen og Jacob Worm Agerschou som runner up.

Desværre var der ikke nogen der stillede op i damerækken, til gengæld fik vi igen i år både en dame senior og dame veteran række afviklet. I dame senior vandt Margit Rahbeck i +34 foran de tre sidste års vinder Marianne Nielsen i + 45. I dame veteran rækken vandt Imre Rietveld Nielsen i +41 foran Inger Jæger i +57.

I drengerækken genvandt Sebastian Høj Søndergaard mesterskabet i +29 foran Malthe Hertel Jørgensen i +39-. I mid-age herrer vandt Gert Meeske sit 19. klubmesterskab i +8 foran Jesper Havelund. I senior herrer vandt Ole Eskildsen i +14 tæt fulgt af sidste års vinder Martin Hald i +15. I veteran herre genvandt Kim Nielsen i +35 foran Elis Kastrup i +38.

Hulspil

Finalen i klubmesterskabet i hulspil blev afviklet lørdag d. 30. september i blandet vejr. Hulspils mesterskabet måtte udsættes, da den oprindelige week-end faldt sammen med den enorme nedbørsmængde, som desværre betød, at banen måtte lukkes. Da vi derfor var nødt til at finde alternative datoer var der desværre flere der ikke kunne deltage, men alternativet: en aflysning synes vi heller ikke var en løsning.

Der blev derfor kun afholdt hulspilsmesterskaber i to rækker. I herrerækken vandt Jacob Agerschou efter en spændende match på hul 19. I herre sub-elite rækken vandt Klaus Raabjerg over Sebastian Høj Søndergaard 2/1 også efter en meget tæt og lige match.

Turneringsudvalget takker alle spillerne for opbakningen og ønsker alle vindere tillykke.

Seneste nyheder