Greenfee

 

 

Priser 2017

Kolding Golf Club benytter Yield-Management, hvilket betyder, at vores greenfee-priser varierer alt afhængig af ugedagen og tidspunkt på dagen. Derfor bedes man tjekke Golfbox eller touch-skærmen i klubhuset for at se vores priser. Juniorer spiller med en fast rabat på 67 %

Desuden er Kolding Golf Club en del af Junior Greenfee aftalen. GolfBox kan dog ikke sættes op til at gøre dette automatisk, så enten rettes priserne på touchskærmen ved ankomst eller sekretariatet kontaktes i deres åbningstid. HUSK at dette KUN er gældende sammen med en fuldt-betalende voksen medspiller.

Afbenyttelse af driving-rangen er inkluderet i greenfee. For leje af trolleys bedes I henvende jer i caféen. Trolleys koster 50 kr. pr. runde. Buggies kan bookes gennem sekretariatet til 250 kr. pr. runde for greenfee-gæster. Nøgle hentes og afleveres i caféen udenfor sekretariatets åbningstid.

Greenfee skal betales inden spil på banen. Greenfee-mærkatet er tredje slip af scorekortet og skal medbringes på runden.

Greenfee-aftaler

Vi har følgende Greenfee-aftaler med andre klubber i 2017:
Esbjerg Golfklub 200 kr.
Odense Golfklub 200 kr.
Ålborg Golfklub 200 kr.

Desuden er Kolding Golf Club med i samarbejdet Greenfee Club No. 1, der betyder, at medlemmer fra Haderslev, Kolding, Gyttegård, Breinholtgård, Vejle Golfklub og Stensballegård kan købe dette medlemskab og spille gratis i de andre klubber for 800 kr. Den eneste begrænsning er weekender og helligdage i tidsrummet 9-12, hvor man skal betale fuld greenfee.

Gæsteaftaler

Når man som gæst spiller med et medlem af Kolding Golf Club, koster greenfee fast 200 kr., uanset hvad der står i GolfBox, da systemet ikke kan gøre dette automatisk. Derfor skal du rette prisen på touchskærmen ved ankomst eller kontakte sekretariatet i deres åbningstid eller på  kgc@kgc.dk.

Vær venligst opmærksom på, at man kun kan have én gæst per medlem per gang. DGU-kortet skal forevises på forlangende, og klubben kan afvise dig som greenfee-spiller, såfremt du ikke er i stand til dette. Det ønsker vi selvfølgelig ikke, så husk det nu.

Pay & Play

Ønsker du/I at spille ‘Pay & Play’-golf på vores 9-hulsbane, så koster det fast 200 kr. på alle ugens dage. Denne pris kan ikke reduceres. Du henvender dig i sekretariatet og betaler ved skranken. Det gør du ved at udfylde en betalingskuvert med dato og betalingsform (Dankort, MobilePay eller kontant) og smider kuverten i brevsprækken under skranken.

Hvis du betaler kontant lægges pengene i kuverten. Hvis du betaler med MobilePay skal du overføre til nummer 51 52 22 99. Husk at skrive dit navn på overførslen. Hvis du ønsker at betale med Dankort, kan du gøre det via touch-skærmen.